HASTALARIMIZIN MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR
07 Kasım 2018

En yoğun hizmet sektörlerinin başlarında yer alan sağlık sektöründe, çalışanlarımızın, yaptığı iş hastalarımız tarafından takdir edildiğinde, çalışanlarımızın hem mutlu olmalarını hem de işe karşı kendilerini daha fazla motive etmelerini sağlıyor.

Devlet Hastanemize ağrılarından dolayı başvuru yapan ve yapılan incelemeler sonucunda hastanemizde yatırılmasına karar verilen, Aysel TOKSOY isimli vatandaşımız tedavi sürecinde hastanemiz ve personelimizden aldığı hizmet karşısında teşekkürlerini iletmek için müdürlüğümüze attığı mailde;

“Karaman Devlet Hastanesine, kollarımdaki ağrılardan dolayı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Bölümünde muayene oldum. Yapılan muayene ve tetkiklerinin ardından tedavime hastanede yatarak devam edilmesine karar verildi. Tedavi sürecim içerisinde doktorumun samimi ve insancıl tavırları tedavi sürecindeki ilgi ve alakası şahsımı ziyadesiyle memnun etti. İnsan olarak bizlere vermiş olduğu değerden dolayı, güler yüzlü ve saygın kişiliklerinden ödün vermeden meslek hayatında hep ilerlemelerini diler, bu vesile ile nezdiniz de kendilerine teşekkürlerimizi arz eder, başarılarının devamını dilerim.

Ayrıca; bugüne kadar Karaman Devlet Hastanesinde gördüğüm ilgi ve alakayı başka hiçbir  hastanede görmedim. Gösterilen ilgi sadece bana değil bütün hastalara karşıydı. Bu ilgiyi hayranlıkla izledim. Fizik Tedavi Ünitesi hasta yatan ve ilgili tedavi servislerinde görevli doktor, hemşire hasta bakıcı, temizlik ve yemek servis görevlilerinin göstermiş olduğu ilgi ve alaka kendimi evimdeki aile ortamında hissettirdi.

Hemşirelerin; şahsıma yaşımdan dolayı ‘’Aysel teyze’’ diye hitap etmeleri beni mutlu etti. İlgi, özen, nezaket ve hassaslığı göstermeleri, sorularıma hiç sıkılmadan ve bıkmadan sabırla, nezaketle ve güler yüzle her zaman açıklama yapmaları, ilaçlarımı saati saatine vermeleri, tansiyon rahatsızlığımdan dolayı da ölçümlerimi hiç aksatmadan yapmaları sonsuz güzeldi. Bu sebeple hemşirelerimize esirgemedikleri tüm yardım, destek, sabır ve anlayışları için sizin aracılığınızla şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Ünite hasta bakıcılarına, titizlikle görevlerini layıkıyla yapan temizlik görevinde bulunan temizlik çalışanlarına, yemek servisi görevlilerine ve başta bu takdire şayan hizmetleri bize sunan hastane yönetim kadrosuna  teşekkür, minnet ve şükranlarımı sunarım. Saygılarımla” sözlerine yer verdi.

Karaman İl Sağlık Müdürlüğü olarak, hizmet kalitemizi artırmak için her geçen gün daha fazla çalışıyor ve Aysel hanıma bu duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.