Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
03 Mart 2023

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı ve Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen Evde Sağlık Hizmetleri Komisyon Toplantısı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Sağlık Müdürlüğü yöneticileri ve Evde Sağlık Hizmeti sunan sağlık tesislerinin yöneticileri ile Evde Sağlık Hizmetleri birim sorumluları katıldı. Yapılan toplantıda İlimizde gerçekleştirilen Evde Sağlık Hizmetleri çalışmaları hakkında İl Koordinatörü Dr. Abdullah Çelik tarafından genel bilgilendirme sunumu yapıldı. Hizmet sunumu sırasında karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü ve 2022 yılı verilerinin genel değerlendirilmesi yapıldı.

• Evde Sağlık Mart 2023 (6).JPG
  • Evde Sağlık Mart 2023 (5).JPG