2023 YILI STAJ DUYURUSU
28 Nisan 2023

27.10.2020 tarihli 31287 sayılı (mükerrer) Resmî Gazete'de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayımlanarak yürürlüğe giren "2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı’nın 571.2 sayılı tedbirine istinaden 2021 yılından itibaren üniversite öğrencilerinin staj başvuruları Staj Seferberliği Projesi kapsamında Kariyer Kapısı üzerinden alınacaktır.

Bu kapsamda Müdürlüğümüz ve bağlı kurum ve kuruluşlarımıza Sağlık alanlarında Öğrenim görmekte olan Üniversite öğrencilerinin 2023 yılı yaz staj başvuruları Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının staj seferberliği projesi kapsamında alınmştır.

Kontenjan iş işlemleri Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 14.08.2013 tarihli ve 27936 Genel Yazısı ile Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 08.11.2015 tarihli E.475 sayılı Makam Oluru’ nda belirtildiği gibi ‘’sağlık tesisinde görev yapan aynı alan/branştaki sağlık personelinin ½’si oranında öğrenci alınması’’ talimatı doğrultusunda olacaktır.
        Teklifler Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının “Kullanıcı Sistemi” üzerinden yapılacaktır. Müdürlüğümüz ve bağlı hastanelerimiz adına Açıköğretim öğrencileri hariç olmak üzere lisans ve önlisans programlarında örgün eğitim şeklinde öğrenim gören öğrencilere teklifler yapılacak olup,. Müdürlüğümüze ya da bağlı hastanelerimize şahsen staj başvurusu yapılmayacaktır.

2023 YAZ STAJI GEREKLİ EVRAKLAR İÇİN TIKLAYINIZ