Cumhurbaşkanı Erdoğan Karaman'da Toplu Açılış Törenine Katıldı
18 Aralık 2017

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karaman'da düzenlenen toplu açılış törenine katıldı. Açılışta Cumhur Başkanı Erdoğan, konuşmasında; "Bugün açılışını yaptığımız, toplam yatırım bedeli 1 milyar 259 milyon lira olan 170 kalem eser ve hizmetin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Rakımı görüyorsunuz değil mi? Karaman bunlara layık. “ ifadelerine yer verdi.

İl Sağlık Müdürlüğümüz bünyesinde yakın zamanda tamamlanan yatırımlarımız şunlardır;

-Kazımkarabekir İlçe Entegre Hastanesi Yapımı,
-Sarıveliler İlçe Entegre Hastanesinde Mevcut Binanın Güçlendirilmesi ve Ek Blok Yapımı,
-Ermenek Devlet Hastanesinde Mevcut Binanın Güçlendirilmesi ve Ek 100 Yatak Bloğu Yapımı,
-Ayrancı’ya 6 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi Binası Yapımı,

-Sarıveliler İlçesine Civler Sağlık Evi  ve Lojman Yapımı

Toplamda sağlık alanına 32.295.541₺ değerinde yatırım yapılmıştır. Yapılan bu yatırımlarla hizmet kalitemizi artırmak ve milletimize daha güzel hizmet vermek amaçlanmıştır.

Miting alanı ve kongre merkezinde gerekli sağlık önlemlerini, sağlık ekiplerimiz sağlamıştır.