2018 Yılının İlk Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
01 Mart 2018

 

Karaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık tesislerinin 2017 yılı Verimlilik değerlendirme toplantısı İl Sağlık Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Karaman İl sağlık Müdürlüğüne bağlı, sağlık tesislerinin yönetim kadrosunun katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan Sağlık Bakanlığı tarafından yeni dönemde birlikte yeni uygulamaların hayata geçirileceğini belirterek verimlilik değerlendirme kriterlerinin de değişeceğini açıkladı.

“ Yeni Verimlilik Yönetici Performans Sistemi, Bakanlığın sağlık hizmetlerinin standardizasyonunun ulusal düzeydeki yansımasıdır. Hastanelerin çalışma sisteminin gösterildiği, ülke çapındaki tüm sağlık tesislerinin birbirleriyle özdeşleşmesi ve uyumlu olması için gerekli olan bir sistemdir. Bakanlığın standartları var ve tüm alanlarda bu standartlara ve kriterlere uyulması yönünde talimatları bulunuyor. Bizlerde bunlara uymak ve yerine getirmek zorundayız” dedi.

Verimlilik Değerlendirme Toplantısı Karaman’ da ki devlet hastanelerinin 2017 yılı değerlendirme sunumlarıyla devam etti. Toplantıda sağlık tesislerinde yapılması gereken işlemler ile planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.


  • 1
  • 2
  • 3