Müdür Kurşun ve Heyetinden Diş Hekimlerine Ziyaret
25 Kasım 2020

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Musa Şahin ile birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine sürpriz bir ziyaret yaptı.
Ağız ve Diş Sağlığı Haftası/Diş Hekimleri günü nedeni ile Diş Hastanesini ziyaret eden Kurşun, Diş Hastanesi başhekimi Dt. Fatih Kutsal ile birlikte hastanedeki diş hekimlerini Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve Diş Hekimleri gününü kutladı.
Sağlık İl Müdürü Kurşun Başhekim Kutsal ile birlikte diş hekimlerine pandemi sürecinde özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edip, karanfil vererek günlerini kutladılar. Daha sonra ADSM başhekimi Dt. Fatih Kutsal'dan pandemi dönemindeki hizmetleri hakkında bilgi alan Kurşun ve ekibi kurumdan ayrıldı.

• DSC_1016.JPG
  • DSC_1022.JPG