Sağlık Yönetici ve Eğitimcileri Bir Araya Geldi
19 Ocak 2022

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun ve berberindeki heyet İbn-i Sina Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ne konuk oldu.

İbn-i Sina Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde bir araya gelen sağlık yöneticileri ve eğitimciler, sağlık öğrencilerinin teorik ve pratik eğitimi alanındaki çalışmaları değerlendirildi. Okulda verilen teorik ve sağlık tesislerinde verilen staj eğitimleri hakkında bilgilerin aktarıldığı ziyarette İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Hançer ve eğitim kadrosuna teşekkür etti.

Gerçekleşen programda İl Müdürü Kurşun’a Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Dr. Celalettin Büyükboyacı, Destek Hizmetleri Başkanı Cemal Korkmaz, Halk Sağlığı başkanı Dr. Aykut Emre Yıldırım, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Serkan Yurdakul, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Fatih Kutsal ve Sağlık Müdürlüğü ile hastane personelleri eşlik etti.

WhatsApp Image 2022-01-19 at 12.42.01.jpeg